Elszerette a férjétől, majd dobta a fiatal színésznőt a hollywoodi szívtipró

Gerard Butler válás viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerard Butler számára semmi sem szent. A skót színész viszonyt kezdett egy színésznővel, akinek emiatt a házassága is tönkrement.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják magukat. Kattints a galériáért!


A negyvenkét éves skót szívtipró állítólag viszonyt kezdett egy feltörekvő színésznővel, ezzel pedig elérte azt, hogy a hölgy házassága végképp tönkremenjen. A RadarOnline.com szerint a színész és a férjezett színésznő tavaly hónapokig együtt volt, mire fény derült a viszonyra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

,,Nagyon intenzív volt a kapcsolatuk. A színésznő nagyon odáig volt Gerardért, annak ellenére, hogy előtte nem sokkal ment férjhez. Forró sms-eket, e-maileket váltottak, és sokat beszéltek telefonon is. Mindent odadobott volna azért, hogy a férfival lehessen" - vallotta egy bennfentes, aki szerint a légyottokra akkor került sor, amikor a színész Los Angelesben tartózkodott. A titkos viszonyra azonban rájött a színésznőcske férje, aki válni akart, de a nő könyörgött neki, hogy véget vet a románcnak. Ez azonban nem történt meg, így végül válás lett a házasság vége. A színésznő azt hitte, végre együtt lehet a szívtipró Butlerrel, aki azonban nem elégedett meg egy nővel, így a lány két szék közül a földre esett. A csalódott nő kétségbeesetten hívogatni kezdte Butlert, és a dolog odáig fajult, hogy a színésznek meg kellett változtatnia a mobilszámát.

A színész egyelőre nem kommentálta az őt ért vádakat, ahogy egyelőre a színésznő kilétére sem derült fény.

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.