Egyenként több mint 38 kilósak az óriásmellű nő keblei

mell betegség pornó óriási hátfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annie Hawkins-Turner már megszokta, hogy az emberek nem néznek a szemébe, mikor vele beszélnek, mivel képtelenek levenni a tekintetüket a világ legnagyobb méretű és súlyú természetes melleiről.

Annie gigantikus, 102ZZZ-s méretű keblei egyenként csaknem 40 kilogrammot nyomnak. Az eredetileg a georgiai Atlantából származó Annie jelenleg azzal keresi a kenyerét, hogy szoftpornófilmekben vállal szerepeket Norma Stitz művésznéven. Annie videói világszerte nagy népszerűségnek örvendenek az interneten, de személyesen is állandó figyelem övezi, akármerre jár.

Forrás: TLC
Forrás: TLC

Annie nővére, Vernadine is úgy nyilatkozott a Sun újságírójának, hogy akárhányszor együtt mennek szórakozni, olyan még nem volt, hogy valaki ne akarta volna felszedni az óriásmellű Annie-t.

Annie mellei egy ritka betegség, a gigantomasztia következtében nőttek ilyen elképesztő méretűre, ami azt jelenti, hogy mellei egész életében folyamatos növekedésben lesznek. Annie mellei meglehetősen korán indultak fejlődésnek, ezért már 10 éves korától melltartót kellett hordania, ami miatt eleinte sokat gúnyolták az iskolában.

Manapság viszont inkább az okoz nehézséget számára, hogy óriási mellei miatt szinte folyamatosan fáj és zsibbad a háta, valamint a válla, ha túl sokáig áll felegyenesedve. A nehézségek ellenére Annie fejében meg sem fordul, hogy mellkisebbítő műtétre vállalkozzon, mivel teljes mértékben elégedett a testével: "Miért kéne valamit megjavítani, ami sosem romlott el?" - teszi fel a kérdést a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.