Bereczki Zoltán házasság Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már hónapok óta csak színlelte a boldogságot Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

Ahogy arról már a Life.hu is írt, szakított Magyarország első számú álompárja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A szakítás oka lehetséges, hogy egy harmadik fél. Most azonban az is kiderült, a színészpár házassága már hónapok óta nem volt jó, csupán a külvilág számára hagyták fent a boldogság látszatát, hiszen a magánéletükben már régóta komoly problémákkal küszködtek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A Vasárnapi Blikk értesülései szerint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra már nyár elején szétköltözött egymástól, azonban a rajongók, de még a kollégák előtt is figyeltek arra, hogy ennek még csak a gyanúja se merüljön fel senkiben. "Kifejezetten figyeltek arra, hogy egy-egy színházi előadásra együtt érkezzenek, majd a munkát követően együtt is távozzanak a teátrumból" - mondta a Vasárnapi Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Pénteken a Bereczki-Szinetár házaspár közleményben tudatta, hogy különválnak az útjaik, és ezt a döntést már három hónappal ezelőtt meghozták. A pár szakmai kapcsolata azonban megmarad: decemberig le vannak kötve a közös fellépések, és ezeket nem kívánják lemondani.

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.