színésznő Andie MacDowell randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andie MacDowell színésznő mostanában szingli. A sztár nemrég a randizásról vallott.

Az ötvennégy éves színésznő remek formában van. Lányai, a huszonkét éves Rainey és a tizenhét éves Margaret pedig anyjukhoz hasonlóan meseszépek. A három szépség mostanában szerepelt a Town and Country magazin címlapján. A Négy esküvő és egy temetés című film sztárja a vele készült interjúban elárulta, hogy karrierje az ötvenedik születésnapja után szinte újjászületett. A randizással azonban nem áll túl jól. "Szokatlan nekem ez a helyzet, az egyedüllét. Úgy érzem, még nehéz hozzászoknom a randizáshoz, nagy erő kell ahhoz, hogy belelendüljek."

www.townandcountrymag.com
www.townandcountrymag.com

Kattints a képre, és nézd meg a többi pikáns képet is a három szépségről!

A színésznő 1999-ben vált el első férjétől, Paul Qualley-tól, 2004-ben pedig a második házassága is tönkrement Rhett Hartzoggal. "Néha olyanokról fantáziálok, hogy belépek egy olyan régifajta liftbe Párizsban, és nekimegyek egy férfinak, aki teljesen mindegy, hogy néz ki" - vallotta Andie, aki saját bevallása szerint még nincs igazán kész az ismerkedésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.