Nem lehet felhőtlen Szinetár Dóra boldogsága: szerelme nem hagyja el a feleségét

Bereczki Zoltán Makranczi Zalán válás házasságtörés Szinetár Dóra szerető botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán nem csak a színpadon alakítanak szerelmespárt. A Blikk információi szerint azonban a válófélben lévő színésznőnek továbbra sem lehet felhőtlen a boldogsága, új szerelme ugyanis nem mozdul a családi fészekből.

"Tény, hogy a felesége egyelőre nem tudta megbocsátani neki, hogy összeszűrte a levet Szinetár Dórával, ennek ellenére szó sincs arról, hogy Zalán elköltözött volna. Ebben pedig nagy szerepet játszik, hogy a színész számára a gyermeke a legfontosabb, és nem szeretné elveszíteni" - állítja a Blikk névtelen informátora. A forrás azt is tudni véli, hogy miközben Dóra a közös jövőt tervezgeti, addig Zalánnak esze ágában sincs elhagyni a családját, ami nagyon megviseli a színésznőt.

Forrás: Mudra László/Life.hu, MTI/Kollányi Péter
Forrás: Mudra László/Life.hu, MTI/Kollányi Péter

A Blikk azt is kiderítette, hogy a 33 éves édesapa színházi kollégáinak is úgy beszél házasságáról, mintha mi sem történt volna, és időről időre tudatosítja mindenkiben, hogy számára kisfia a legfontosabb. "Dóra, aki két gyermek édesanyja, és immár második házasságát rúgja fel, pontosan tudja, mennyi szenvedéssel jár egy szakítás, még akkor is, ha ő az a fél, aki a végső döntést meghozza" - írja a bulvárlap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.