Rákos édesanyja miatt vetkőzik az egyetemista

agydaganat meztelen naptár jótékonykodás diáklány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal, egyetemista lány meglepő dologra szánta rá magát. A lány ledobta ruháit egy naptárfotózás miatt, az abból befolyt összeggel pedig a daganatos betegségben szenvedőknek segítene.

A 21 éves Amy Morfoot anyjánál agydaganatot diagnosztizáltak. "Édesanyámról az év elején derült ki, hogy rákos. Ez az egész családot megrázta, és ekkor döntöttem a naptárfotózás mellett. A szüleim büszkék arra, hogy én magam vittem véghez a dolgot. A bátyám az egyetlen, aki irtózik az egésztől" - vallott a lány a különös akciójáról. A merész fotókat itt nézheted meg.

Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

Amy hat diáktársát kérte meg, hogy pózoljanak vele a naptárban. A fotókat a Cardiff Egyetem edzőtermében és a rugbypályán készítették. A lány azt is elmondta, időbe telt, mire meglettek a fotók a rossz időjárási viszonyok miatt, de elégedett az eredménnyel. Ha minden jól megy, a naptár révén közel 5500 fonttal támogathatja a család az agydaganattal küzdők alapítványát. Az Egyesült Királyságban egyébként ez a betegség viszonylag gyakori: évente közel 3500 áldozatot követel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.