Twitteren mutatta meg eljegyzési gyűrűjét az énekesnő

sztárpár eljegyzés kanári gyémánt Kelly Clarkson Brandon Blackstock eljegyzési gyűrű énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brandon Blackstock szombaton eljegyezte barátnőjét, a 30 éves Kelly Clarksont. Az énekesnő Twitter-oldalán osztotta meg a jó hírt, valamint gyűrűjének fotóját a követőivel.

Kelly körülbelül egy évvel ezelőtt, munkája során ismerkedett meg Brandonnal, a férfi ugyanis Clarkson menedzserének a fia. A lány a Twitteren adott hangot boldogságának, és az alábbi sorokat posztolta: "Eljegyeztek! Azt szeretném, hogy tudjátok. Az előző volt életem legboldogabb éjszakája."

Forrás: AFP, www.whosay.com
Forrás: AFP, www.whosay.com

Az énekesnő, aki megjegyezte, milyen szerencsés, amiért a legszuperebb pasival él együtt, egy képet is megosztott a rajongóival. Az eljegyzési gyűrű közepén egy sárga gyémánt virít. Reméljük, hogy Kellynek csak a nagy igyekezetben nem volt ideje manikűrre, és az esküvőjére rendbe hozza majd a karmait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.