párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Télen se kinyúlt pizsamában, hálóingben csábítsd a kedvesedet az ágyba. Ha azt szeretnéd, hogy a pasid ismét érzékien gyönyörűnek lásson, akkor felejtsd el a kényelmes pamutholmikat. A Life.hu elárulja, hogy miért érdemes felvállalni a vonalaidat a párod előtt.

Ahhoz, hogy újra bepörgesd a párodat, elég, ha egyszerűen felvállalod előtte meztelen szépségedet. Kísérletezz: egy héten át minden éjjel a szokásos esti rutin után egyetlen csepp parfümbe öltözötten, pizsama és köntös nélkül sétálj be a hálószobába, és ha azt gondolod, ez direkt felhívás a szexre, akkor ideje újraértékelned azt, hogy mit gondolsz a saját testedről. Nincs az a csipkecsoda, színes szalag vagy bőrszerkó, ami vonzóbb lehetne a mezítelen magabiztosságodnál és vágyaidnál, amelyek kizárólag a pasidnak szólnak.

Thinkstock
Thinkstock

Különleges élmény ugyanis, ha például sok év után megint úgy bújtok egymáshoz, hogy a bőrötök akadály nélkül simul össze. Persze vannak párok, akik számára ez a természetes, de ahogy telnek az évek, egyre többször fordul elő bizonyos párkapcsolatokban, hogy a felek lemondanak a meztelen szexi összebújásról. Ne feledd! A meztelen csábítás több mint buja erotika: esély lehet arra, hogy a testedet felvállalva újra visszatalálj a kedvesedhez. Üzenet, hogy a párod továbbra is képes vágyakat gyújtani benned.

Ha szorongsz tested apró tökéletlenségei miatt, akkor ne vakító fényben mutasd meg a domborulataidat a párod előtt. Előrelátóan gyújts meleg fényeket, lágyítsd az olvasólámpa fényét is narancs vagy vörös selyemmel, esetleg hagyd égve a lámpát a hálószobán kívül, így szinte csak a tested körvonalai látszanak majd. Ezek az apró trükkök eleinte segíthetnek, de a csábítás valódi ereje abban rejlik, hogy ismered, szereted és felvállalod saját magad a kedvesed szeme előtt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.