Gyógyvarázs: Nem a munkatársakat ajándékoztuk meg, hanem a gyerekeket

iskola gyógyvarázs jótékonyság adományozás gyermekegészség kórház fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ahelyett, hogy az ügyfeleinknek, munkatársainknak ajándékot vennénk, az egész magyar társadalomnak szeretnénk átadni egy karácsonyi ajándékot a gyermekegészségügy területén" - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs igazgatója a Life.hu riporterének.

A Gyógyvarázs program keretében összesen 8 millió forintot osztottak szét 3 intézmény között karácsonykor - a videóban bemutatjuk, hogy valójában kik azok, akik megkapták a milliós adományozást. Külön érdekesség, hogy a szerencsések között szerepel a Gyengénlátók Általános Iskolája is, ahová a Voice tehetségkutatójában felfedezett Agárdy Szilvia járt.


szólj hozzá: Gyógyvarázs


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.