Te bevállalnád? Lagzi ogre módra

lagzi esküvő párkeresés Shrek szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Disney-esküvőről már korábban olvashattál a Life.hu-n, a rajzfilmes téma azonban úgy látszik, megunhatatlan az ifjú párok körében. Következzen egy újabb extrém lagzi története.

Míg a legtöbb pár tradicionális esküvőről ábrándozik, a fiatalok másik tábora inkább elrugaszkodna a valóságtól, legalábbis a nagy nap erejéig. A brit Paul Bellas és kedvese, Heidi Coxshall Shrek és Fiona hercegnő bőrébe bújva mondta ki a boldogító igent egymásnak.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Az ifjú párnak úgy tűnik, nemcsak a humorérzéke, de a kreativitása is a helyén van. A vőlegény a sokak által kedvelt ogréhoz hasonlóan nemcsak zöldre színezte a bőrét, de füleket és vastag szemöldököt is kreált magának, hogy még inkább hasonlítson a mesebeli hősre.
A vicces hangulatú esküvőről természetesen nem hiányozhatott a pár négy és fél éves kisfia, Leo sem, aki Szamárnak öltözött a nagy napon. Heidi öccse pedig Nagylepénynek, Mézi szülőatyjának a bőrébe bújt. Ezek után egészen biztos, hogy a násznép fergetegesen szórakozott az ogre-lagzin.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.