Álomszép csipkecsodában ment férjhez Kelly Clarkson

esküvő házasság eljegyzés Kelly Clarkson intim család csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A romantikus szertartáson még az énekesnő édesanyja sem volt jelen.

Végre eljött Kelly Clarkson nagy napja. Az American Idol győztese és szerelme, Brandon Blockstock hétvégén, egy romantikus helyszínen összekötötték az életüket. A szertartás igazán intim volt, hiszen csak a menyasszony, a vőlegény és annak két gyermeke vett részt rajta - számol be a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Kelly Clarkson
Forrás: Facebook/Kelly Clarkson

Kelly Clarkson menyasszonyi ruhában

Az énekesnő anyukája, Jeanne Taylor azt mondja, nem mérges, amiért ki kellett hagynia lánya esküvőjét. Ez volt a pár akarata, ők pedig rájuk hagyták. "A lényeg, hogy boldogok és minden úgy történt, ahogy eltervezték" - nyilatkozta az örömanya. Az interneten azonban ország-világ megcsodálhatta a gyönyörű arát, aki egy csodálatos, földig érő csipkeruhát választott a farmbéli esküvőre. Úgy tűnik, Kelly kedveli a csipkét, hiszen elbűvölő eljegyzési ruhája is hasonló volt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.