párkapcsolat Fekete Dávid szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Megasztár egykori döntőse, Fekete Dávid már túl van a váláson. Új kedvese igencsak hasonlít Dávid volt feleségére, Cserpes Laurára. 

Dávid már augusztus óta udvarol egy fiatal lánynak, Csiki-Bege Attila lányának, Renátának, akinek akkor még kapcsolata volt. Az énekes korábban a Blikknek azt mondta, sosem érzett még ilyet senki iránt, éppen ezért udvarolni fog, és nagyon kitartó lesz, mindent úgy fog csinálni, ahogy a férfiak tették a régi időkben. Úgy fest, az énekes próbálkozásait siker koronázta - a napokban ugyanis egy gálaesten a fiatalok már együtt jelentek meg.

Cserpes Laura és Fekete Dávid Forrás: RTL Sajtóklub; Facebook

Fekete Dávid és volt felesége, az igen vagyonos családból származó Cserpes Laura már több, mint egy éve bejelentették a válást. A Megasztár énekese pedig valószínűleg már túl van a váláson, és minden jel arra mutat, hogy a szintén jó családból származó Renáta oldalán találja meg a boldogságot.

A Blikk megkérdezte Dávidot is, aki ugyan nem árulta el, hogyan hódította meg új kedvesét, de nem cáfolta a köztük lévő kapcsolatot. ,,Semmilyen hódításról nem volt szó, amiért én is, ő is jelen voltunk, az főként a súlyos beteg emberekért tartandó jótékonysági gála miatt volt. Az ottani fogyasztás és a Lélek dala című szám mind hozzájárultak a betegek megsegítésére, és ez volt a lényeg. Ő egy tisztességes és becsületes lány, aki szintúgy a nemes célért, és nem főként miattam volt ott az esten".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.