Saját kutyája ette meg egy nő arcát

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Martynas Vidzbelis -
kutya műtét látás arc szem esés vak evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az asszony megvakult, amikor az eb megcsócsálta az arcát. 100 műtét után újra lát.

Horrorisztikus dolgot élt át egy brit nő. Wendy Hamriding elvesztette eszméletét, amikor leesett a lépcsőn otthonában, Lancashire-ben. Két órával később felébredt, kínzó fájdalmak gyötörték és tiszta vér volt, miután kutyája, Cassie szó szerint elkezdte megrágni az arcát. Megette a nő jobb szemét és a szemüregnél lévő csontot.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Martynas Vidzbelis

Bár a másik szemére még látott, de olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy végül elvesztette látását a bal szemére is. Két évig élt sötétségben, ezalatt bonyolult műtétek sorozatán esett át, amíg a bal szemét sikerült megmenteni – írja a BBC. Wendy azonban mindezek ellenére azt mondja, az eb megmentette az életét: az asszony ugyanis alkoholista volt, egy üveg vodka volt a napi adagja. Ha nincs ez a baleset, ma már lehet, nem élne...

Az alábbi videóban megnézheted, hogy néz ki most a szerencsétlenül járt nő. Sokkoló felvétel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.