operáció billentyűs Omega daganat Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega billentyűse a műtét után már jobban van, de sokáig szenvedett az arcán lévő kinövéstől, ami hosszas kezelések ellenére sem múlt el, így muszáj volt kés alá feküdnie.

"Hónapokkal ezelőtt vettem észre, hogy valami nem stimmel. A kinövés sehogyan sem akart eltűnni, nagyon megijedtem, éreztem, hogy ez nem jó, baj van, vagy baj lehet, ha nem megyek sürgősen orvoshoz" – kezdte betegsége történetét a Blikknek Benkő László. A zenész jól tette, hogy nem hanyagolta el a dolgot, így valóban megelőzte a komolyabb egészségügyi problémát.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

"Nem a műtét volt az első lépés. Hosszú ideig kezeltek különböző kenőcsökkel, ám a makacs duzzanatot semmi sem akarta elmulasztani. Amikor ezzel szembesült az orvosom, azt javasolta, cselekedjünk, nehogy elmérgesedjen a helyzet. Tartottam a műtéttől, hiszen mégsem egy kellemes dolog az ilyesmi, de nem volt más választásom" - mondta Benkő, akit ma már csak egy vékony heg emlékezteti a műtétre. Ráadásul megkapta a citológiai eredményét is, ami negatív lett, vagyis a daganat jóindulatú volt.
A betegség miatt egyébként szerencsére nem kellett lemondania az Omegával egyetlen bulit sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.