Kínos helyzetbe került Metzker Viki

Forrás: Metzker Viki/Facebook -
fénykép fotó Metzker Viki szexhirdetés dj jogász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi lemezlovas fotójával reklámoznak egy külföldi pornóoldalt.

„Csak érett férfiak. Nincs kivétel. Küldj egy egyszerű üzenetet, és kérj egy d...gást. Nincs hitelkártya, nincs bejelentkezés, nem átverés. Nézd meg a fotót" – áll a lemezlovas képe mellett, amelynek közvetlen szomszédságában máris rá lehet kattintani egy szigorúan 18 éven felettieknek szóló videóra, fedezte fel a Blikk.

Forrás: Metzker Viki/Facebook

"Fogalmam sem volt róla, hogy szerepel a fotóm ilyen vagy ehhez hasonló oldalon. Ez felháborító!" – fakadt ki Viki a napilapnak. .

"Korábban szerepeltem a nemzetközi Playboyban, de ez egy egyszerű partifotó. Hét évvel ezelőtt készült egy playboyos buliban. Felháborítónak tartom, hogy felhasználnak az oldal üzemeltetői fényképeket olyan modellekről, akik nemzetközi címlapokon szerepelnek, és ezzel akarják eladni a weboldalukat. Értesítem a menedzsmentemet, hogy mielőbb intézkedjenek!" – tette hozzá.

"Akinek így felhasználták a képét, az kártérítést követelhet, ha bizonyítani tudja, hogy emiatt elesett szerződésektől, vagyoni kártérítésre tarthat igény. A nem vagyoni kár pedig az, hogy a felkerült fotó miatt romlott a megítélése. Ezen felül kérheti, hogy az oldal üzemeltetői hagyják abba a jogsértést, szedjék le a fotóját" - magyarázta dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Hogy él-e Viki a jogorvoslattal, egyelőre nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.