Íme, minden férfi álma, a ciciágy!

Forrás: Bompas & Parr -
dizájner ágy cici New York szexmúzeum álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány angol dizájner ráérzett erre az általános igényre, és egy extravagáns, meghökkentő tárgyat kreáltak: terveztek egy ciciágyat!

Melyik pasi ne ábrándozna olykor arról, hogy minden oldalról csodálatos női keblek veszik körül? Nos, álmuk valóra vált: mellek tömkelege között szenderülhetnek álomba a férfiak, és lelhetik meg a boldogságot, ha belesüppednek az igencsak furcsa kinézetű „ciciágyba".

Forrás: Bompas & Parr

Bár nem valódi keblekről, hanem csupán felfújható műanyag tárgyakról van szó, az alkotás mindenképpen zseniális a maga provokatív módján. A magukat erotikus művészeknek tartó angol Bompas & Parr cég dizájnerei a New York-i Szexmúzeumnak tervezték a tárgyat, arról még nincsen információ, hogy piacra dobják-e. Legénybúcsúkon vagy durvább partikon biztos jól mulatnának benne. Te kipróbálnád?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.