A Szigeten házasodott össze két fiatal - sárban dagonyázva ünnepeltek

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
bungee jumping esküvő torta Gerendai Károly Sziget 2014 nyereményjáték kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezők teljesítették két szerelmes, Detti és Tamás kívánságát, akik így a Szigeten köthették össze életüket csütörtökön. Az esős idő kicsit sem zavarta a párt, pocsolyába ugráltak, jól érezték magukat.

Hogyan buliztak az esős időben a Szigeten? Kattints IDE és nézegess hangulatfotókat galériánkban!

Megtörtént az első esküvő a Szigeten! Farkas Detti és Tóth Tamás lagziján több 10 ezer ember mulatott és olyan világhírű zenészek húzták a talpalávalót, mint Lily Allen és Bastille. A pár a Sziget kívánságakcióján nyert, amelyre Detti az alábbi szöveget küldte be: "Megkérném a Szerelmem kezét (nő létemre, 11 év után és két kislány után), tartanánk egy jó nagy lagzit pár tízezer vendéggel." Az álom teljesült, méghozzá csütörtök délután a Táncházban, a Hungarikum Faluban. Detti egy egyszerű, letisztult ruhát viselt a szertartáson, amelyben még a pocsolyát is átugrotta.

Forrás: Facebook/Sziget Festival Official/Csudai Sándor

A tortát viszont már egy szárazabb helyen vágták fel.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Az ifjú házasok nászajándékként Gerendai Károlytól, a Sziget főszervezőjétől egy örökbérletet kaptak. Ezen kívül felülhettek az óriáskerékre, a vőlegény pedig bungee jumpingolt is egyet, mielőtt fejest ugrott volna a házas életbe. Gratulálunk nekik!

Mi az esküvői trend 2014-ben? Olvasd el erről szóló cikkünket ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.