Hatalmas küzdelem után kigyógyult a rákból Karda Bea

Karda Bea mellrák tünetmentes énekesnő gyógyulás bakancslista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc éve tünetmentes az énekesnő, aki legyőzte a mellrákot, ezért orvosai hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították.

Karda Bea hatvannégy évesen kigyógyult a mellrákból. Kirobbanó formában van és úgy érzi, végre eljött az ő ideje. Mostantól élvezni szeretné az életét – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tünetmentes vagyok, nyoma sincs a ráknak a szervezetemben. Azonban az elmúlt nyolc év nagyon kemény volt. Amikor megtudtam, hogy a mellemben találtak daganatos sejtet, senki nem volt mellettem. Nem volt párom akkor sem, amikor a szüleimet elvesztettem. Senki nem gondoskodott rólam, de soha egy pillanatra sem vesztettem el az optimizmusomat" – mesélte az énekesnő, aki mostantól a saját életét szeretne élni.


Bakancslistát írt, szeretne delfinekkel úszni, kipróbálni a tandemugrást és megtalálni azt a férfit, akihez hozzámenne feleségül.

Németország után Romániában is ebolagyanús beteget kezelnekhttp://www.life.hu/drlife/20140810-ebola-nemetorszag-utan-romaniaban-is-ebolagyanus-esetet-kezelnek.htmlEbola-fertőzés gyanúja miatt kórházban ápolnak egy férfit a dél-romániai Ploiesti-ben.Dr. Life--A Schumacher családot sokkolta az öngyilkossághttp://www.life.hu/drlife/20140809-schumacher-orvosi-aktajanak-tolvaja-felakasztotta-magat-schumacher-csaladjat-sokkoltak-a-tortentek.htmlAhogy azt nemrég a Life.hu is megírta, Scumacher orvosi kartonjának állítólagos tolvaját őrizetbe vette a rendőrség, ám a férfi másnap reggelre öngyilkos lett: felakasztotta magát.Dr. Life--Ebolagyanú miatt került karanténba egy személy Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/drlife/20140806-ebolagyanu-miatt-kerult-karantenba-egy-szemely-nagy-britanniaban.htmlTünetei még nincsenek, elkülönítését önként kérte és vállalta a Nyugat-Afrikából hazaérkezett személy.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.