Megvannak a legjobb szexpózok a fájós hátú nőknek

Forrás: Thinkstock -
hátfájdalom nők derékfájdalom misszionárius póz kutyapóz egészség mozgás gerinc szexpóz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiskanál-nagykanál a legrosszabb, helyette a klasszikus misszionáriust és a kutyapózt kell bevetnie annak, aki jót akar a derekának.

A fájós derék már nem lehet akadály egy kellemes légyottra – legalábbis a Waterloo-i Egyetem kutatói szerint. A tudósok a gerinc mozgását vizsgálták szex közben és ez alapján keresték a derékfájdalommal küzdő nők számára legelőnyösebb szexpózokat.

Forrás: Thinkstock

Az eredmények szerint az ilyen jellegű problémákkal küzdő hölgyek jobban teszik, ha hanyagolják a kiskanál-nagykanál pozitúrát, amely a hiedelmekkel ellentétben a legrosszabb, ami ilyenkor történhet a gyengébbik nem hátával. Helyette a misszionáriust javasolják, akár egy kispárnával a hát alatt kiegészítve, akár anélkül. Azoknak a hölgyeknek, akiknek a hajolás jelent problémát, a kutyapózt ajánlják – kéztámasszal, és nem könyökkel. Utóbbi pozitúra a hátfájással küzdő uraknak is enyhülést nyújthat a kutatók szerint.

Mi tudunk még javasolni néhányat: a Life.hu kímélő szexpózaiért kattints ide.

Katira és Vilire emlékezünk

A Life.hu két nyugdíjba vonult hancúrszakértője, Kati és Vili óta tudjuk, nincs olyan helyzet, hely vagy alkalom, ami ne lenne ideális egy kiadós lepedőgyűrögetésre. A legjobbakat ITT gyűjtöttük össze.
Karcsúsító szexpózok, melyektől vékonyabbnak tűnszhttp://www.life.hu/intim/20140619-tunj-vekonynak-szex-kozben-karcsusito-szexpozokkal-misszionarius-pozban.htmlInduljunk ki abból, hogy ha valakivel eljutsz a szexig, akkor ő elfogad téged kívül-belül, ismeri és szereti a testedet, neked pedig nem kell szégyellned magad előtte. Egy tökéletes világban ez így is van, a valóság szintjén azonban az emberek és a testek is változnak, a testképek torzulnak, az önbizalmak csorbulnak. Így néha igenis apró trükkökhöz kell folyamodni.Intim--Spártai szexpózok haladóknak, amik fájnak, de jók (18+)http://www.life.hu/intim/20140605-szexpozok-a-szexben-amik-fajnak-de-elvezhetok-es-izgatok-az-agyban.htmlMint ahogy a szeretet és a gyűlölet, sokszor a gyönyör és fájdalom is igen közel állnak egymáshoz. Egy hajszál választhatja csak el a kéjt a kíntól, legfőképpen a szexben. A Life.hu most olyan pózokat gyűjtött össze, melyek fájhatnak, de attól még élvezhetők. Ha szereted és el tudod viselni az őrjítő szexkínokat, most a téma szakértőjévé válhatsz.Intim--2013 legjobb szexpózai (18+)http://www.life.hu/intim/20131218-2013-ev-legjobb-szexpozai-szexi-talicskazas-nyakiglab-oralis-szex-a-piros-lampanal-galambok.htmlSzexben gazdag évet zárhat maga mögött a Life.hu két állandó hancúrszakértője, Kati és Vili, akik most összegyűjtötték az év legemlékezetesebb szexpózait - nem csak a négy fal között ünneplőknek.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.