Házasságáig őrzi ártatlanságát az X-Faktor 28 éves versenyzője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor szex X-Faktor 2014 Andelic Jonathan vallásgyakorlás szűz RTL Klub
Az énekes édesapja lelkész, ezért Jonathan már kisgyermekkorától vallásos neveltetést kapott. A fiúnak természetes, hogy esküvő előtt nem létesít testi kapcsolatot.

A mélyen vallásos énekes még várja, hogy betoppanjon az igazi az életébe, de ha így is történik, tartja majd magát a fogadalmához és csakis leendő feleségével él majd házaséletet - írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Talán sokan csodálkoznak majd azon, amit mondok, de nálunk még az is természetes, hogy az esküvő előtt nem létesítünk testi kapcsolatot. Előnyeivel és nehézségeivel együtt számomra ez természetes" – magyarázta Jonathan.

"Sok lány ír nekem, amióta bekerültem az X-Faktorba, de mintha éreznék a határt, amit nem léphetnek át, nem próbálkoznak nálam. Jelenleg úgy vagyok a szerelemmel, hogy amikor jönnie kell, jönni fog."

"Szerelmes már voltam, felemelő érzés"
- mondta régebben a Life.hu-nak az énekes.

Jófej énektanárra bukkantunk az X-Faktor próbájánhttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-rtl-klub-x-faktor-probajan-little-g-weevil-mentor-enektanarara-jnofinn-kasai-lett.htmlJnofinn Kasai 14 éve él Magyarországon és egyengeti az énekesek útját. A színes bőrű srác idén az X-Faktorban is feladatott kapott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huEsküvő készülődik az X-Faktor háza tájánhttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-rtl-klub-x-faktor-szerelmesparja-a-rosewood-egyuttes-tagjai-toth-gabi-mentoraltjai-az-eskuvon.htmlA Rosewood együttes tagjai, Tóth Gabi mentoráltjai, a karrierépítés után az esküvőt sem tartják kizártnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBotrány tört ki az X-Faktor válogatásánhttp://www.life.hu/bulvar/20140912-az-rtl-klub-x-faktor-valogatasan-botrany-tort-ki-az-egyik-enekes-horcher-laszlo-ordibalt-es-toth.htmlHörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette Tóth Gabit.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.