Napközben bújnak össze Bochkor Gáborék

Forrás: TV2 -
Music Fm Várkonyi Andrea szexuális élet házasélet Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor pár napja kezdett a Music Fm-nél, ez pedig alaposan felborította a család napirendjét. 

A rádiós a Frizbi felvételén Hajdú Péternek arról mesélt, mire és mikor van ideje neki és Várkonyi Andinak. "Ugye most jó ideig nem dolgoztam, így én vittem reg­gel Nórit a suliba, majd délután érte mentem. Most azonban mire Andiék kelnek, én már rég munkában vagyok. Azzal, hogy dolgozom, leginkább Andi élete változott meg. Negyed hétkor kell kelnie, ő viszi a gyereket, én a rádióból dél körül érek haza. Na, akkor van egy pár szabad óránk kettesben" – idézi Bocsit a Bors.

Forrás: TV2

A hajnali kelések miatt Gábor már korán ágyban van, Andi pedig este 8 körül érkezik haza a TV2-ből, így nem is csoda, ha nap közben igyekeznek egymásra szánni egy kis időt. Nemrég Várkonyi Andit is faggatták a szexuális életükről - Kasza Tibit nagyon érdekelte, ilyen időbeosztás mellett mégis mikor tud összebújni a sztárpár. Tibi a dolgot annyival nyugtázta, hogy csakis délben lehet együtt Andi és Bochkor, erre Andi válasza egy sejtelmes mosoly volt.

A tökéletes időbeosztás nagyon sokat segít a mindennapokban. Persze nem könnyű összehangolni a napi feladatokat, viszont sokat könnyíthet az életeden egy megfelelő napirend. Itt meg is mutattuk, hogyan oszthatod be tökéletesen az idődet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.