Hathónapos kisbabát tépett szét egy kutya

Forrás: Thinkstock -
csecsemő család kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család saját kutyája tépett szét egy alig féléves csecsemőt. A babára a nagymama vigyázott.

A nagymama hiába szállt szembe a pittbullal, nem tudta megóvni unokája életét. Sőt a megvadult kutya az idős asszonynak is súlyos sérüléseket okozott.- írta a Dailymail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A házban, ahol a család lakott két - pittbullnak vélt (hivatalosan eddig még nem beazonosított) kutya őrizte az otthont. A szomszédok a tragédiát megelőzően többször is értesítették a hatóságot, hogy a kutyák túl hangosak, vadak és állandóan marakodnak. Arról is érkezett bejelentés, hogy kutyasétáltatás közben nincs szájkosár a vadnak tűnő kutyákon. Félt az egész környék. A hatóság emberei azonban nem tettek semmit ez ellen.

Angliában 2005 óta több mint húsz brutális kutyatámadás történt. Volt olyan eset, ahol egy iskolás korú kislánynak a lábát kellett amputálni, egy másik kislánynak az arcát kellett szinte újraépíteni. Most a város vezetése szigorítani kívánja a kutyatartás szabályait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.