Esztergályos Cecília műtét színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje kínlódik a színésznő: korábban úgy gondolta, elég lesz a mozgás és a gyógyszerek, mostanra azonban kiderült, ahhoz, hogy jobban legyen, sajnos meg kell műteni. 

Esztergályos Cecília szinte beleőrül a fájdalomba: a csigolyái összecsúsztak, a csípője elkopott, nehezen tud csak járni. A Bors szerint a műtéttel már nem lehet tovább várni, így a jövő hónapban csípőprotézist kap a színésznő.

Forrás: Life.hu

Cecília babonából még nem akar nyilatkozni, de azt elmondta a napilapnak, hogy január végén játszik megint, és addig is lesz még 5 fellépése. Oláh Yetti, a színház sajtósa azt a tájékoztatást adta, hogy mivel a művésznő jóelőre szólt, a műsortervet úgy egyeztették, hogy ne kelljen őt helyettesíteni. ,,A művésznő január végén már játszani szeretne, mi is így számolunk vele, és nagyon várjuk vissza" – tette hozzá Orosz Dániel marketingvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.