Belehalt az üdítőivásba egy ötéves kislány

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Samer Rizk -
halál agyhalál óvadék ivás Tennessee emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem két és fél liter szőlőlevet és vizet itatott meg a lánnyal egy tennessee-i pár. A férfi kislánya, Alexa volt az áldozat. Az eset még 2012-ben történt, most vádolták meg őket az emberöléssel. Az óvadék fejenként 500 ezer dollár, azaz 112 millió forint – tudósít a Daily News.

Amikor a kislány kórházba került, komoly agykárosodásról árulkodott már a szokatlan testtartása is. A nyomozás kiderítette, hogy a lányt büntetésből arra kényszerítették, igyon meg 2,4 liter vizet és szőlőlevet egy vagy két óra alatt. Mindezt azért kapta, mert beleivott a nő poharába.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Samer Rizk

A vád szerint miután megitatták vele a folyadékot, hányni kezdett, bepisilt és megkérte a szüleit, hadd fürödjön meg. A kislányt végül helikopterrel szállították a központi kórházba, két nap múlva agyhalottnak nyilvánították.

A kislány három hónappal a halála előtt költözött Tennessee-be az apjával. Ekkortájt készült róla egy gyermekorvosi vizsgálat, ami mindent rendben talált. Akik ismerték, akár a költözés előtt vagy után, egészségesnek tartották. Alexa öt másik gyerekkel (testvéreivel és féltestvéreivel) élt egy háztartásban. A gyermekvédelem azóta elköltöztette a gyerekeket a családtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.