Biztos, hogy Jared Leto és Lupita Nyong'o nem egy pár? Nézd, milyen helyesek!

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
Oscar-díj fotó SAG Awards Lupita Nyong'o randi pletyka Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas sztárokat már egy évvel ezelőtt is összeboronálták, miután egyre több eseményen látták őket, amint egymás társaságát élvezik. Idén a SAG Awardson ismét meghitten összebújtak. Mutatunk 3 fotót, amely bizonyítja, milyen szépek együtt!

Az a hír járja, hogy az Oscar-díjas Lupita Nyong'o, akit 2014 legszebb nőjének választott a People magazin, szakított a szomáliai születésű rapper K'naan barátjával és kollégájával, a szintén Oscar-díjas Jared Letóval randizgat. Most a SAG Awards díjátadón csípték el őket, ahol igencsak összemelegedtek.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Egy bennfentes forrás azt mondta a People magazinnak, hogy Lupita és Jared meghitten beszélgetett az egyik sarokban. Aztán Jared odahúzta a lányt a táncparkettre, és amíg táncoltak, egymás szemébe néztek, sugdolóztak és nevetgéltek.

Nem ez az első alkalom, hogy kettejük románcáról csiripelnek. Nézd, hogy összebújtak például a tavalyi MTV Movie Awardson is:

Forrás: AFP/Christopher Polk

Az alábbi szemezős fotó pedig a 2014-es SAG Awards afterpartiján készült róluk:

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Bár egyik fél sem szólalt még meg az ügyben, azért a képeket elnézegetve mi arra jutottunk, hogy nagyon helyesek így együtt, nem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.