Végletekig hajszolja magát Lilu – veszélyben a műsorvezető egészsége

Forrás: Facebook/Lilu -
betegség gyomor fogyás Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Lilu nem egy speciális diéta miatt fogyott le, hanem állandó gyomorfájással küzd, ezért szaladtak le róla a kilók és lett olyan az alakja, mint egy balerinának.

Ahogy a Life.hu is megírta, Lilu már régebben is küzdött rosszulléttel és 2013-ban az X-Faktor élő adása után majdnem elájult. A műsorvezető ismét túlhajtotta magát és ennek egészségügyi következménye lett. Lilu orvosról orvosra jár, hogy kiderüljön, mi okozza az állandó problémákat – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Lilu

„Öt hónapja kezdődött, de eleinte nem foglalkoztam vele komolyan, csak azt éreztem, hogy egy gombóc van a torkomban. Rettenetesen fáradtnak, gyengének érzem magam, ráadásul vérszegény is vagyok. Számtalan kivizsgáláson voltam már, többször megnézték a vérképem. Voltam gégésznél, belgyógyászaton és ultrahangon is. Minden leletem negatív. Rengeteget dolgoztam az elmúlt hónapokban: harmincöt napot egyszerre forgattam le a Celeb vagyokban, aztán jött a ValóVilág. Gyakran éjfélig vagyok a stúdióban, majd utána kiautózom Szentendréig, és szinte beesem az ágyba. Átlagosan négy órát alszom, ami – valljuk be – nagyon kevés. Mindent megpróbálok azonban megtenni, hogy leküzdjem ezt az állapotot" – magyarázta a műsorvezetőnő, aki azt sem tagadja, családi életét is veszélyezteti ez az időszak.

„Mindenkinek vannak problémái, nehéz időszak ez most számomra" – fogalmazott szűkszavúan Lilu, aki egy hét pihenőt kért csatornájától a testi-lelki feltöltődésre, így ezen a héten Istenes Bence helyettesíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.