Baleset érte Törőcsik Marit – mindkét keze használhatatlan

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
törés kéz baleset Törőcsik Mari Jászai Mari-díj kiváló művész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egyik keze régebbi betegsége miatt mozog nehezen, a másik csuklóját pedig a napokban eltörte, ezért nem tudta átvenni a Kölcsey Társaság életműdíját.

A kétszeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész hét éve egy keringés-összeomlást követően a klinikai halál állapotába került, és amióta onnan visszatért, képtelen használni a jobb kézfejét, és folyamatos fájdalom gyötri. Most pedig a bal kezét érte baleset, így most Törőcsik Mari mindkét kézfeje használhatatlan – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem tudtam elutazni a díjátadásra, és játszani sem tudok egy jó ideig, mert ért egy kis baleset. Eltört a csuklóm, de hogy milyen körülmények között, azt részletezni nem kívánom, de a színpadon megfeledkezek róla, és hál' istennek, ilyenkor a kollégáknak sem tűnik fel, hogy görcsben van" – magyarázta a színésznő, aki pozitív életszemléletének köszönhetően jól viseli a fájdalmakat.

„Jó a természetem, hogy megdicsérjem magamat, mert szeretem magamat dicsérgetni, így öreg koromban. Most mindkét kezem fáj, de az orvos azt mondta, ez csak pár napig fog tartani, és hamarosan jobban lesz a bal kezem. Kedden tudom meg, mire számíthatok, mikor játszhatok" – tette hozzá a színésznő.

/1411/T_r_c20141128175535

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.