Budapesten fog nősülni Ridley Scott?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Gladiátor filmforgatás házasság forgatás Magyarország nagykövetség Matt Damon Ridley Scott Budapest Giannina Facio brit nagykövet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarországi brit nagykövetség egyik informátora szerint az Emmy- és Golden Globe-díjas filmrendező Budapesten szeretné összekötni életét párjával, Giannina Facio színésznővel.

Ez ám a meglepetés! Ridley Scott, aki november óta Magyarországon forgatja legújabb filmjét, a The Maritant Matt Damonnal, a hírek szerint Budapesten tervezi elvenni kedvesét, Giannina Faciót.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Budapest a legjobb hely a britek szerint

Hát persze, hogy az angol filmrendező, Ridley Scott is odáig van hazánk fővárosáért: a Life.hu korábban már megírta, mennyire szeretik a britek Budapestet. Hogy pontosan miért is? Tudd meg ide kattintva!

A brit nagykövetség a lap megkeresésére nem kívánt reagálni. Ridley Scott és Gianna Facio 15 éve alkotnak egy párt: a 77 éves filmrendező 2000-ben ismerte meg a nála 18 évvel fiatalabb színésznőt A gladiátor című film forgatásán, amelyben Facio Maximus feleségét alakította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.