Amber Rose forró hétvégi fotója megér egy misét

Forrás: Instragram/Amberrose -
szexi Amber Rose közösségi oldal
A modell ismét támadásba lendült: szexi Instagram-fotóval üzent a kritikusainak. 

Amber Rose - aki a Wikipédia szerint hip hop modell, művész, divattervező és színésznő - nem épp szerénységéről és kiváló stíluérzékéről ismert, ezért többnyire kemény kritikákkal illetik őt. Nemrég például egy abszolút meztelen fotóval szállt harcba Kim Kardashiannala legszexibb popsi birtoka címért, de láttuk már hatalmas pocakkal, tapadós ruciban a Grammy vörös szőnyegén. Ezekhez képest talán még visszafogottnak számít a legutóbbi, fehérneműs fotója.

Forrás: Instragram/Amberrose

A falatnyi fehérneműhöz babarózsaszín körmök és cicaszem társult - nektek hogy tetszik a végeredmény?

Szexi vagy ciki Amber Rose?

Szent szajhák, kurtizánok és papnők: szakrális prostitúció, avagy paráználkodás vallási célbólhttp://www.life.hu/intim/20121211-szex-szerelem-parkapcsolat-szakralis-prostitucio-paraznalkodas-vallasi-celbol.htmlHa vallás és szex kapcsolatáról van szó, legtöbbünknek kapásból a hetedik parancsolat ugrik be, ami tiltja a paráználkodást. Pedig a történelemben jó néhány olyan kultusz volt, amelyek nemhogy tiltották a bujálkodást, hanem egyenesen vallásos kötelességnek tartották azt. IntimThinkstockCsókolózó csontvázak bizonyítják, hogy semmi sem számít, ha szerelemről van szó – Videóhttp://www.life.hu/intim/20150305-csokolozo-csontvazak-szerepelnek-egy-kampanyban-hogy-bizonyitsak-hogy-a-szerelemben-semmi-sem.htmlEgymást ölelgetik, csókolgatják, táncoltatják, majd előbújva a paraván mögül bizonyítják ezek az emberek: belülről mind ugyanolyanok vagyunk.IntimOrigoSümegen nőnapozgat Rékasi Károly és Pikali Gerdahttp://www.life.hu/intim/20150307-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-sumegen-toltik-a-nonapot.html"Sümegelünk. Nőnapozunk. Sümegen nőnapozunk" - tájékoztatta követőit Károly a Facebookon.Intim--Détár Enikő : „Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejteni a házasságom"http://www.life.hu/intim/20150305-detar-eniko-szinesznot-baleset-erte-alberletbe-koltozott-es-meg-mindig-nem-lepett-tul-hazassagan.htmlA színésznőt nemrég autóbaleset érte, ezért egy nagy monokli díszeleg a szeme alatt, jelenleg albérletben él új kedvesével, és próbál túllépni az elmúlt évek viszontagságain. Intim--5 év házasság után elhagyta férjét Lara Stonehttp://www.life.hu/intim/20150304-lara-stone-szupermodell-alig-5-ev-hazassag-utan-elhagyta-ferjet-david-walliams-komikust.htmlVálás a küszöbön? Különköltözött David Walliamstől, és a közös fiukat is magával vitte a 31 éves modell.Intim--Ciki a céges cumi? Így szexel a magyar a munkahelyénhttp://www.life.hu/intim/20150304-igy-szexelnek-a-magyarok-a-munkahelyukon-iroasztal-raktar-felmeres.htmlÚjabb irodai szexkutatás eredményei láttak napvilágot. A felmérést most kivételesen nem a brit tudósok követték el, az online kérdőív válaszai a magyar munkahelyek pásztoróráit és az irodai mosdóban elkapkodott szexszeánszait vizsgálta. Lássuk hát, hogy működik idehaza a céges szex!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.