Repülőgép-balesete után megoperálták Harrison Fordot: Calista Flockhart aggódik

Forrás: AFP/Jonathan Alcorn -
medence Calista Flockhart repülőgép baleset műtét törés Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, repülőgép-balesetet szenvedett Harrison Ford. Úgy tudni, a 72 éves színész éppen egy jelenetet próbált legújabb filmjéhez, amikor a gép meghibásodott és lezuhant.

Bár a kényszerleszállást és a becsapódást követően nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, szombaton mégis komoly műtétet hajtottak végre rajta Los Angelesben - tájékoztat a DailyMail. A lap úgy tudja, a színésznek eltört a medencéje és a bokája is.

Forrás: AFP/Jonathan Alcorn

Szemtanúk állítása szerint a színész bár nem vesztette el az eszméletét, azt kérdezgette, hogy hol van, és több sebből is vérzett a fején, amikor lezuhant a golfpályára. Ford felesége, Calista Flockhart természetesen aggódva érkezett a kórházhoz, ahol a férjét ápolják. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.