Tangalepattintó az Magic Mike XXL új előzetese: Íme!

trailer Alex Pettyfer Joe Manganiello Matt Bomer Channing Tatum Magic Mike XXL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már láthattunk pár forró képkockát a Magic Mike mozi második részéből, most azonban egy újabb gyönyörűséget kaptunk.

A Magic Mike XXL új előzetese eleinte próbál "nagyon keményen" ellenállni a kísértésnek, hogy megmutassa a film legjobb részeit . Ezt nem én nem mondom, a trailerben írják nagy kék betűkkel. Persze már ez a szöveg is egy szexuális áthallásokkal telített vicc, különösen ha hozzákapcsoljuk a bevágott, fallikus szimbólumoktól roskadozó képeket - véli az Origo Filmklub, mi azonban inkább a szemünknek hiszünk, mintsem a betűknek...

!

A Magic Mike óriási sikert aratott 2012-ben: hétmillió dollárból készült, világszinten 167 milliót termelt, tehát kerekítve huszonnégyszer hozta vissza a gyártási költséget. A szuperhősfilmek csak álmodozhatnak egy ilyen magas szorzóról, a legtöbb pénzt kaszáló Bosszúállók (ahol szintén rengeteg dögös pasi van) is csak hétszer annyit hozott, mint amennyibe került az elkészítése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.