Iszak Eszti még nem költözött össze Dobrády Ákossal

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő összeköltözés Iszak Eszter menyasszony Dobrády Ákos vőlegény
Ki gondolta volna, hogy még eljegyzésük után sem költözött össze Eszti és Ákos, vajon mi lehet ennek az oka?

Eszti állítja, csupán praktikus okai vannak annak, hogy még nem költöztek össze. Ám az esküvő után valószínűleg nem várhat tovább az összebútorozás – írja a hot!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nyolcvan százalékban azért Ákosnál vagyok, és húsz százalékban Budapesten. Természetesen tervezzük az összeköltözést. De amikor korán reggel megyek dolgozni, és előtte este 11-kor érek haza, akkor egyszerűbb, ha Pesten alszom" – magyarázta a műsorvezető.

Marjai Judit szexi, mellvillantós fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20150519-marjai-judit-fotos-irto-szexi-foton-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-osztalytalalkozoja-elott.htmlA fotósnak, aki szinte ugyanúgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt, soha nem volt szüksége plasztikai műtétre.Intim--Tóth Gabi is kipróbálta az internetes társkeresésthttp://www.life.hu/intim/20150514-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-kiprobalta-az-internetes-tarskeresest-de-egy.htmlAz énekesnő nem tagadja, kacérkodott a gondolattal, hogy az interneten keres társat.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huDobó Kata és párja Anger Zsolt intim pillanataikba engednek bepillantásthttp://www.life.hu/intim/20150513-dobo-kata-szineszno-es-parja-anger-zsolt-szinesz-intim-pillanataiba-enged-bepillantast.htmlA Közelebb című darabban civakodó párt alakít Dobó Kata és párja, sőt a színésznő egy szenvedélyes jelenetben meg is csalja Zsoltot.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huBye-bye unalmas ismerkedés! Ki van a papírzacskó alatt? http://www.life.hu/intim/20150519-viszlat-unalmas-ismerkedes-nezzuk-meg-ki-van-a-papirzacsko-alatt.htmlA 21. századi párkereséséről sok mindent el lehet mondani, de a könnyűség és az egyszerűség nem tartozik közéjük. A Tinder-szexkalandoktól kezdve az „összehozlak a legjobb haverommal” szervezkedéseken át egészen az éjszakában való mámoros ismerkedésig, egyes randijelenetek meglehetősen kellemetlenné és kínossá válhatnak. Mi lenne, ha két legyet ütnél egy csapásra, és az ismerkedést megspékelnéd egy kis szórakozással, mindenféle feszkózás nélkül? Hogy mire lesz szükséged ehhez? Egy papírzacskóra – a fejeden! IntimThinkstockIntim fotót posztolt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/intim/20150521-debreczeni-zita-modell-es-fotografus-es-musorvezeto-etteremtulajdonos-parja-gianni-olelkeznek.htmlIgazán bensőséges, szerelmes képet tett közzé Debreczeni Zita, aki úgy tűnik, nagyon boldog párja, az étteremtulajdonos és műsorvezető Gianni mellett. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huSzakított az RTL Klub fiatal sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20150520-nyari-diana-es-toth-marcell-szakitottak.htmlA Barátok közt színésznője és az X-Faktorban megismert Tóth Marci útjai különváltak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.