Hűha! Így kényezteti Kanye West feleségét, Kim Kardashiant

étterem hotelszoba Kanye West Sao Paulo rózsa kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian, akinek vasárnap Sao Pauloba kellett utaznia egyedül, anyák napja alkalmából (Amerikában most vasárnap tartották) 1000 darab rózsaszálat kapott férjétől a hotelszobájába – és ez még nem minden.

Kanye West nagyon bőkezű a feleségével, akinek a napokban jelent meg szelfikönyve. Vasárnap 1000 darab fehér rózsaszálat küldetett hotelszobájába, hogy megköszöntse őt, mint kislánya anyukáját. „Az én csodálatos és figyelmes férjem a legdrágább üzenetet küldte nekem anyák napjára ezer rózsaszál társaságában, amik az egész szobámat elfoglalják. Nagyon szomorú vagyok, hogy messze vagyok tőletek ezen a napon, de holnap már együtt ünnepelhetünk. Szeretlek Baby és North! Nagyon!"

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian


Kanye West más meglepetést is tartogatott felesége számára. Az étteremben, ahova Kim Kardashian vacsorázni ment, egy zenekar játszott neki, akiket Kanye kért fel, ráadásul a pincérek is a tenyerükön hordozták a hírességet. „Minden egyes pincér, aki ételt hozott az asztalhoz, azt mondta: Ezt Mr West küldi a legjobb anyukának a világon. Nekem van a legjobb férjem!" – lelkendezett Instagramján a celebnő.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Ennyire szereti anyukáját Beyoncé, David Beckham és Nicki Minaj

Kedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham? Nézd meg a megható fotókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.