Döbbenetes! Ez a lány 18 évesen 144 éves testben él

Forrás: Northfoto -
betegség érdekes Fülöp-szigetek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ana Rochelle Pondare egy nagyon ritka betegséggel született, melytől a teste majd tízszer öregebb a korához képest. A korai öregedést egy nagyon ritka génmutáció okozza, amitől átlagosan 14-15 évig élnek az úgynevezett progériával született emberek.
Forrás: Northfoto

A betegségben szenvedők közül a legtöbben a 12. életévüket sem szokták megélni, és sokan szívrohamban halnak meg. Az orvosai hasonló életkort jósoltak a lánynak, akinek a teste egy 144 éves nő állapotának felel meg. A korai öregedés során tünetként hajritkulás, foghullás, és keringési zavar is jelentkezik.

Forrás: Northfoto

Pondare a Fülöp-szigeteken él a családjával, és a 18. születésnapjára egy igazán hercegnős bulival ajándékozták meg: családja egy saját trónt és tiarát is intézett neki. A lányt szigorú diétával, és krémekkel próbálják kezelni, de senki sem tudja, még mennyi ideje lehet hátra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.