Támadás érte a nővé vált Bruce Jennert! Snoop Dogg és Chris Brown állnak a háttérben!

Forrás: vanityfair.com -
műtét Kylie Jenner Bruce Jenner Snoop Dogg Chris Brown Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két rapper csúnyán kiosztotta Caitlyn Jennert. De mi okuk volt a támadásra.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Kardashian család feje nővé operáltatta magát. Döntéséhez és bátorságához még Obama elnök is gratulált.

Bruce Jenner Forrás: vanityfair.com

Habár eddig főleg a pozitív kritikák árasztották el a sajtót, most az ócsárló kommentek is megérkeztek. A két főkolompos ezúttal Snoop Dogg és Chris Brown.

Mindketten megosztottak ugyanis Instagram oldalukon egy fotót, amelyhez egy szöveget is mellékeltek. A rapperek Bruce Jenner átalakulását tudományos kísérletnek nevezték, és fájlalták, hogy nem igazi hírekkel van elfoglalva a sajtó, például azzal, hogy Akon 600 millió afrikait látott el napenergiával.

Forrás: Instagram/ Snoop Dogg

Eddig csak Kylie Jenner válaszolt a támadásokra Twitter oldalán: „Gondolj, vagy csinálj bármit, azt anélkül tedd, hogy megbántanál másokat! Legyél pozitív hatással a világra!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.