Caitlyn Jenner ötször annyit keres nőként, mint férfiként

Forrás: Vanity Fair -
operáció motiváció műtét keresés Bruce Jenner pénz nemváltás Caitlyn Jenner jövedelem előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mostohaapja a napokban esett át nemváltó műtéten. Annyi biztos, hogy anyagilag megérte az olimpikonnak.

Megérte nővé válnia az egykori Bruce Jennernek. A nemváltó műtéten átesett sztár ötször annyit keres Caitlyn Jennerként, mint korábban - írja a TMZ.

Forrás: Vanity Fair

A lap egyik forrása szerint az olimpikon immár 100 ezer dollárt, vagyis kicsivel több mint 27 millió forintnak megfelelő összeget elkérhet egy-egy motivációs előadáson tartott beszédjéért. Csak a mihez tartás végett: Kim Kardashian mostohaapja eddig 25 ezer dollárt kapott egy-egy ilyen alkalomért. Mi több, a hírek szerint a világhírű kozmetikai márka, a Mac is felkérte őt reklámarcnak, amit bizonyára busásan meg is fizetnek a sztárnak. Nem semmi!

5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian család sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát - kattints ide a Life.hu cikkéért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.