James Bond otthon van, és főz - A feleség elárulja, milyenek a hétköznapok az akciósztárral

Forrás: AFP/Craig Barritt -
Daniel Craig főzés James Bond Rachel Weisz titkosügynök házasélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Craig valójában nem az a macsó, akit a 007-es filmek alapján megismerhettünk. Felesége, Rachel Weisz elárulta, milyen a világhírű titkosügynökkel az élet.

Immár 4 éve, hogy Rachel Weisz és Daniel Craig egymásba habarodott az Álmok otthona című film forgatásán. A magyar származású színésznő számára épp a legjobbkor érkezett a nagy szerelem.

Forrás: AFP/Craig Barritt
A James Bond-film sztárfodrásza is imádja a magyart?http://www.life.hu/trend/20150616-a-james-bond-film-sztarfodrasza-is-imadja-a-magyar-nepviseletre-emlekezteto-mintakat.htmlA 007-es legújabb részének vezető fodrásza, Tracey Smith ruháján egy matyó hímzésre emlékeztető motívum szerepel a film werkfilmjében.TrendOrigoAkkor most megcsókolhatod a menyasszonyt! Íme, a világ legcukibb esküvői fotójahttp://www.life.hu/csalad/20150619-a-vilag-legcukibb-eskuvoi-fotojan-a-menyasszony-koszoruslanya-is-megcsokolt-egy-kisfiut.htmlA mindössze 4 éves Anderson nem esett pánikba, amikor az esküvői fotós arra kérte az anyukáját, aki egyben a menyasszony is volt: csókolja meg a vőlegényét. A kislány pedig meg is tette egy saját, külön bejáratú kiválasztottján.CsaládOrigoVörös hajú lesz a következő James Bond?http://www.life.hu/kult/20150616-damian-lewis-es-idris-elba-szineszek-eselyesek-a-kovetkezo-james-bond-szerepere-a-fogadasok-szerint.htmlA brit fogadóirodákban az utóbbi időben megugrott azon fogadások száma, amelyek szerint a vörös hajú Damian Lewis kapja a 007-es ügynök szerepét.Kult--Fia született Alec Baldwinnak!http://www.life.hu/csalad/20150618-megszuletett-alec-baldwin-es-felesege-hilaria-baldwin-kisfia-rafael-thomas-baldwin.htmlKét lány után most kisfiúnak örülhet az 57 éves színész és fiatal felesége, Hilaria Baldwin.Család--Überdögös Daniel Craig az új James Bond plakátonhttp://www.life.hu/news/20150318-elkeszult-az-uj-james-bond-film-plakatja.htmlOktóberben érkezik az új James Bond film, de Daniel Craig addig is fokozza a hangulatot szexi plakátjával. News--Kiderült, mitől olyan pufók a kis György herceg bájos arcahttp://www.life.hu/csalad/20150616-gyorgy-herceg-kedvenc-edessege-a-habcsok.htmlIgazi édesszájú a kis György herceg, akinek kedvenc finomságáról anyukája, Katalin hercegné gondoskodik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.