Különleges meglepetéssel készült szerelmének az Európa-bajnok

Forrás: SzaboKrisz Media -
párkapcsolat szerelem Szabó Krisztián versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Krisztián, háromszoros autocross Európa-bajnok a versenypályán lepte meg szerelmét, Fridát, nem is akármilyen módon.

A 23 éves pilóta idén a Rallycross Európa-bajnokságon indult, ahol első magyarként már futamgyőzelmet is szerzett Portugáliában. A versenyre kedvese is vele tartott, aki a napokban ünneplete a születésnapját. Krisztián különleges módon köszöntötte fel szerelmét: a versenyautójára ragasztott egy Happy Birthday Frida! feliratú matricát.

Forrás: SzaboKrisz Media

"Azt gondoltam, ha már a születésnapján nem tudom elvinni sehova, mert versenyeznem kell, akkor meglepem ezzel. A matricát még itthon csináltattam titokban, szándékosan sötétkék lett a felirat, mert mostanában ez a kedvenc színe. Pénteken éjjel ragasztottuk fel az autróra, hogy reggelre rajta legyen. Persze magától nem vette észre, mert nem nagyon szokott a versenyautó körül mászkálni, úgy kellett odavinnem és megmutatnom neki" - mesélte nevetve Krisztián, akinek barátnője nagyon meghatódott a gesztus láttán.

"Ez egy extraromantikus húzás volt Krisztiántól, mert ő nem nagyon szokott ilyet csinálni. Talán érezte a súlyát, hogy az egész hétvégét egy "mezőn"kellett töltenem." - mondta mosolyogva Frida.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.