Megműtötték Damu Roland feleségét: fájdalomcsillapítókkal aludta át az éjszakát

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo -
Damu Roland feleség baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színész felesége, Edina, a frissen élezett sövényvágóval vágta le kis híján az ujját. Azóta kiderült, a pár már csak szörnynek hívja a szerkezetet, amit soha többet nem fognak használni.

A János kórház ortopédiáján varrtak vissza Damu Roland feleségének ujját, aki ezután fájdalomcsillapítókkal aludta át az éjszakát, Roland pedig többször felébredt megnézni, hogy Edina jól van-e.

Damu Roland nejével a könyvbemutatóján Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Te vagy az egyetlen kincsem, csak neked ne legyen semmi bajod, ezt mondta egyfolytában. Végre teljesült régi vágya, a baleset miatt most ő fürdetheti kicsi feleségét. Bár eddig is ő főzött, most minden háztartási munkát elvégez helyettem" - nyilatkozta a Blikknek Edina, aki hozzátette, a férje egy valóságos hős.

"Amikor levágtam az ujjam, hirtelen nem is éreztem fájdalmat. Végigfutott az agyamon, hogy megvan-e, mert a filmekből tudom, meg kell keresni, és jégbe rakni, akkor vissza tudják varrni. Amikor nem találtam a földön, észrevettem, hogy egy kicsi bőr- és índarab még tartja. Valahogy nem estem pánikba, szóltam Rolandnak, hogy azonnal hívjon mentőt" - meséli Edina.

A lap úgy tudja, a kiérkező szakemberek azzal kezdték, csodálják, hogy egyáltalán nem ájult el ilyen vérzés mellett. A János kórház ortopédiai traumatológiáján is várniuk kellett, de nem lógatták a lábukat az orvosok, szaladtak az egyik betegtől a másikig. Három óra telt el, mire a műtőbe jutottak.

"Roland valóságos hős, mert bejött velem az operációra. Én akkor kezdtem el remegni, kiment belőlem a sokk. Roli is pánikrohamot kapott, de mondogatta magának, hogy most észnél kell lennie" - mondta Edina, akinek óriási szerencséje van, hiszen össze tudták illeszteni a csontot és az inakat, és visszavarrták az ujját. Dr. Peches Ákos, a beavatkozást elvégző orvos azt mondta, Edina tudja majd használni az ujját, nem lesz maradandó a sérülése.

"Az biztos, hogy soha többet nem fogja igazgatni egyikünk sem ezzel a szörnnyel a bokrokat. Nálunk befejezte a pályafutását" - jelentette ki Damu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.