Hoppá! Szakított az RTL Klub sztárpárja, VV Edina és VV Laci?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Edina Való Világ 7 VV Laci bizonytalanság szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kritikus időszakot élnek az egykori Való Világ-szereplők: nagyon úgy tűnik, hogy VV Edina és VV Laci kapcsolata véget ért. 

Maguk sem tudják, hogy mi a helyzet jelenleg a kapcsolatukkal, egyik napról a másikra minden bizonytalanná vált. Eddig az eljegyzésükről szóltak a hírek, most azonban arról, hogy Edina egyszer csak fogta magát, és kiköltözött Lacival közös lakásukból. A VV7 szépfiúja számára érthetetlen volt ez a lépés.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Elmondtam neki, számomra kicsit sok, hogy éjjel-nappal együtt vagyunk, és hogy találjunk erre valami megoldást. Ezt követően pedig elmentem edzeni. Mire hazaértem, Edina eltűnt, törölt az ismerősei közül, és nem is akar velem szóba állni” – nyilatkozta a Blikknek Laci, akinek végül csak sikerült egy találkozót kérni a lánytól.

„Bevallom, fogalmam sincs, hogy mi lesz velünk. Mindenki azt gondolja rólam, hogy mekkora nőcsábász vagyok, holott, amióta Edina mellettem van, rá se néztem másik nőre” – osztotta meg gondolatait a lappal Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.