Megvan a királyi család legszexisebb tagja - Íme, James Middleton

Forrás: AFP/John Stillwell -
James Middleton Katalin2015 Pippa Middleton Katalin hercegnő királyi család Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi!

Nemrég látott napvilagot egy, a Sarolta hercegnő keresztelőjén készült hivatalos fotó a királyi családról, amelyre pillantva az ember szeme nemcsak a gyönyörű Saroltán akad meg. A háttérben húzódik ugyanis Katalin hercegné és Pippa Middleton öccse, a huszonnyolc éves James is, aki hihetetlenül sármos férfi lett az évek alatt.

Pippa és James Middleton Forrás: AFP/Larry French

James üzletemberként dolgozik, egy tortagyártó céget birtokol. Egy korábbi interjúban elárulta: frusztráló érzés, ha az ember nővére hercegné, ugyanakkor kemény munkával ő is igyekszik bizonyítani tehetségét.

Forrás: AFP/John Stillwell

"Hihetetlenül keményen dolgozom, mint minden más ember. Annyi a különbség, hogy egy nagyon fontos személynek vagyok az öccse" - nyilatkozta felettébb szimpatikusan James, aki úgy tűnik, örökölte nővérei szép vonásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.