2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Facebookról tudta meg a nő, hogy férjének lett még egy felesége

Forrás: Facebook -
feleség Facebook férj bigámia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina Pierce szerint volt férjének, Simon Keatonnak börtönben lenne a helye sorozatos hazugságai miatt. Igencsak csúnyán, Facebookon bukott le a bigámista férfi.

Tina még Simon felesége volt, amikor a férfi elvett egy másik nőt. A megalázott asszony Valentin napkor, a Facebookon értesült a dologról. Ezt követően a dühös feleség elmondta a rendőrségnek, hogy a csalfa férfi illegálisan egyszerre két asszonyt tart. Múlt héten született ítélet az ügyben, a 47 éves dupla-férj négy hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 500 font bírságot.

Tina Pearce (bal) Forrás: Facebook

A feleség nem ért egyet a büntetéssel, szerinte rács mögé kellene ültetni Simont. "Utólag úgy érzem, nem is ismertem ezt az embert. Sokkot kaptam, mikor megláttam, Valentin napon újra megházasodott, mikor még az én férjem volt. Mérges és szomorú voltam. Ez a férfi egy abszolút csaló" -mondta a Daily Mailnek.

Tina még 2008-ban ismerkedett meg a férfival egy társkereső oldalon, nagyjából két hónap múlva már együtt is laktak, és eljegyezték egymást. Nagy volt a szerelem, a férfi egy igazi hódító volt az exfeleség szerint. Gyakran ajándékokkal halmozta el, jó humora volt és lehengerlő személyisége. A sok kedvesség mellett azonban gyakran eltűnt otthonról rövid időre. A feleséget sokszor barátai is figyelmeztették, hogy legyen résen, mert gyanús, hogy Simon ennyiszer eljárkál a családi házból.

Tina egyszer besokallt, és kiadta az útját a férfinak, aki el is ment otthonról, de a válókeresetet csak később nyújtotta be. Akkor, mikor már új felesége volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.