Irina Shayk (majdnem) meztelenül ünnepli július 4-ét – Tangás fotó!

Irina Shayk meztelen függetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo exbarátnője, Irina Shayk brutáldögös és szinte meztelen fotót posztolt az amerikai függetlenség napján.

A modell Instagram-oldalának tanúsága szerint Párizsban ünnepli július 4-ét. Minket pedig ezzel a fotóval örvendeztetett meg:

Forrás: Instagram/irinashayk
Vajon fedi valami Kim Kardashian dús testét? Sejtelmes fotó!http://www.life.hu/intim/20150704-vajon-fedi-valami-kim-kardashian-testet-sejtelmes-fotot-posztolt.htmlNo, nem mintha hiányérzetünk lenne, hogy egy ideje már nem láttuk anyaszült meztelenül Kanye West nejét, de a celebnő most ismét olyan képet posztolt, amin el kellett gondolkodnunk, hogy vajon van-e rajta ruha.Intim--Egyszerűen szeretjük nézni ezt a férfit, na!http://www.life.hu/intim/20150703-mans-zelmerlow-a-2015-os-eurovizios-dalvesztival-nyertese-svedorszagbol.htmlEurópa legszexibb hőséről, miután a magasba emelte az 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál trófeáját, összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes. Innen tudjuk, hogy a szexi svéd zenész, aki szerint az Eurovízió a Super Bowl zenei megfelelője, imádja a teniszt, a golfot és nagy focirajongó is. Valamint azt, hogy júniusban ünnepelte 29. születésnapját.Intim--Listázz, mielőtt szétteszed a lábad! Öt érv, hogy ne feküdj le a pasivalhttp://www.life.hu/intim/20150702-listazz-mielott-szetteszed-a-labad-5-erv-hogy-ne-fekudj-le-a-pasival.htmlTe is odaadtad már magad valakinek úgy, hogy nem tudtad, mit akarsz, esetleg fogalmad sem volt róla, hogy az illető valóban az-e, akinek mondja magát? Ha igazán mély és tartalmas kapcsolatra vágysz, a Life.hu tanácsaival megvédheted magad a krokodilkönnyektől. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--Faroktörő pozitúrák: szexpózok, amelyeket a pénisz nem annyira kultiválhttp://www.life.hu/intim/20150701-penisztores-ezek-a-legveszelyesebb-pozok-amit-a-ferfiak-inkabb-hanyagolnanak.htmlAzt már jó ideje, és pár sokkoló esetből tudjuk, hogy a pénisz bizony eltörhet, és egy rossz mozdulattól el is törik. A legegyszerűbb pózokban is megtörténhet a baj, nem csak akkor, ha valamelyik legkacifántosabban hajszoljátok a gyönyört. Lássuk hát, melyek a legveszélyesebb pozitúrák, amiket – ugyan sosem vallanák be, de – legbelül a férfiak is inkább hanyagolnának!IntimThinkstockBúcsúzz el egy időre a hálószobától - Szex-bakancslista a nyárrahttp://www.life.hu/intim/20150628-bucsuzz-el-egy-idore-a-haloszobatol-szex-bakancslista-a-nyarra.htmlAhogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, libidónk is az egekbe emelkedik. Vajon miért bukkan elő ilyenkor a pajzánabb énünk? A napsütés miatt? A vakációs napok miatt? A szabadtéri időtöltések miatt? Bármi is az oka, van valami tagadhatatlanul erotikus a nyárban, amiért a lehető legbujább módon szeretnénk eltölteni az estét... vagy a délutánt... vagy a reggelt.IntimThinkstockÚjabb x-faktoros szerelem van kibontakozóban?http://www.life.hu/intim/20150629-benji-az-x-faktor-harmadik-helyezettje-es-krizsma-gwendolin-vajon-egy-part-alkot.htmlEgyre többen biztosak abban, hogy a 17 esztendős Benji, az X-Faktor harmadik helyezettje, és egykori vetélytársnője, a 20 éves Krizsma Gwendolin bizony egy párt alkotnak.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.