Kiderült, miért lóg ennyit együtt a hercegnő Mila Kunisszal és Ashton Kuthcerrel

Forrás: Instagram/kunismilax, Northfoto -
Beatrix yorki hercegnő Ashton Kutcher esküvő házasság Mila Kunis Egyesült Királyság Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beatrix yorki hercegnő és az újdonsült hollywoodi házaspár ezúttal egy közös barátjuk menyegzőjére volt hivatalos. De vajon mi lehet ez a hirtelen jött barátság?

A közös Uberezés és Mila Kunis világraszóló szülinapi bulija után újra együtt bulizott a nemrég egybekelt Kutcher-Kunis házaspár Beatrix yorki hercegnővel és kedvesével, Dave Clarkkal.

Forrás: Instagram/kunismilax, Northfoto

A két szerelmespár egy közös barátjuk, a zenész és befektető David-Andrew Wallach és Liz Brinson életmód-blogger esküvőjére voltak hivatalosak Mexikóba.

Beatrix hercegnő párján, Dave-en keresztül ismerkedett össze Ashton Kutcherrel és Mila Kunisszal: Dave-et ugyanis jelenleg New Yorkba köti munkája az Uber ingyenes taxis mobilalkalmazás miatt, amelybe Ashton Kutcher nemrég milliókat fektetett be. Tehát nem csupán barátság, sokkal inkább üzleti kapcsolat köti össze a két párost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.