Hogy sülhet el jól az elbénázott lánykérés? Hát így!

jegygyűrű szerencsétlenség keresés lánykérés móló stég iszap ékszer
Szerencsére happy enddel végződött az a lánykérés, ami a fiú kétbalkezessége miatt másfél órás iszaptúrásba fulladt.

A 25 éves Matthew Picca egy tengerparti nyaraláson tervezte megkérni 24 éves barátnője, Kayla Harrity kezét. A srác egy mólón vette elő a gyűrűt, de olyan szerencsétlenül sikerült a művelet, hogy az ékszer a stég deszkái között a vízbe esett.

Forrás: Kayla Harrity

Percekig csak álltak ott vigasztalhatatlanul, amikor valaki odakiabált nekik: „nem olyan mély a víz, keressétek meg!” Több se kellett, máris térdig gázoltak a tengerben ruhástul, hogy megtalálják a drága ékszert. Időközben több idegen is beszállt a keresésbe, majd másfél óra után elő is került a jegygyűrű, és megtörtént a lánykérés.

Halálba zuhant a 21 éves színész, aki történelmet írt alakításávalhttp://www.life.hu/news/20150831-kyle-jean-baptiste-szinesz-21-evesen-halt-meg-a-nyomorultakban-tortenelmi-alakitasa-volt.htmlKyle Jean-Baptiste tragikus körülmények között vesztette életét nem sokkal azután, hogy a címlapokon szerepelt, amiért kétszeresen is történelmet írt a színházi világban.News--Gyászhír! Elhunyt az Ébredések írójahttp://www.life.hu/news/20150830-elhunyt-oliver-sacks-neves-brit-neurologus-iro-aki-orvosi-esettorteneteivel-valt-vilaghiruve.htmlOliver Sacks februárban jelentette be, hogy gyógyíthatatlan, daganatos betegségben szenved.News--Hőségriasztás! 37 fok is lehet ma!http://www.life.hu/news/20150831-a-nyar-utolso-napjan-kanikula-varhato-a-meteorologiai-osz-kezdetevel-fokozatos-hul-a-levego.htmlA hét első napjaiban még folytatódik a kánikula, akár 37 Celsius-fokos forróság is lehet. A hőségriasztás kedd éjfélig van érvényben.News--Valaki most nagyon örül - Íme, az eheti hatos lottó számokhttp://www.life.hu/news/20150830-ime-az-eheti-hatos-lotto-szamok.html923 271 950 üti a szerencsés markát, aki eltalálta mind a 6 számot.NewsOrigoEzt látni kell! 100.000 lufi árasztotta el a londoni Covent Gardenthttp://www.life.hu/news/20150830-100-000-lufi-arasztotta-el-a-londoni-covent-gardent.htmlA napokban egészen átalakult a 19. századi épület. A piacot lufik lepték el, de nem is akármennyi!News--Egy legendára emlékezünk: Ma lenne 57 éves Michael Jacksonhttp://www.life.hu/news/20150829-michael-jackson-1958-augusztus-29-en-szuletett-igy-ma-lenne-57-eves.htmlMichael Jackson 1958. augusztus 29-én született, így ma töltené be 57. életévét. A legenda hat éve nincs köztünk...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.