Micsoda? Eltávolítják Kim Kardashian méhét?

Forrás: AFP/Larry Busacca -
konzultáció rendellenesség műtét Kanye West eltávolítás kim kardashian beavatkozás méh komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian, aki éppen második gyerekét várja Kanye Westtől furcsa nyilatkozatot tett: lehet, hogy el kell távolítani a méhét.

A celebnő, aki a hatodik hónapban sem hanyagolja el az edzést, meglepte a rajongóit, amikor bejelentette, hogy valószínűleg méheltávolító műtétje lesz.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A tökpucéran szelfiző sztárnak, aki kisfiút hord a szíve alatt, rengeteg komplikációval kellett szembenéznie első terhessége alatt is, az orvosok pedig nem is hitték, hogy Kim másodszor is teherbe eshet, legalábbis műtéti beavatkozás nélkül.

„Az orvosok szerint a méhlepény rendellenesen viselkedik a testemben. Ez okozza a problémákat” – mondta Kim, aki fél a beavatkozástól, de még nem akar erre gondolni, csak kisbabája érkezésére. „Napról napra haladunk. Az extrém helyzet miatt minden nap járok orvoshoz, és konzultálunk” – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.