Szex a föld alatt - A tokiói üzletemberek soha nem látott perverz világa - Sokkoló fotósorozat (18+)

üzletember fotó fotós szex Japán Tokió sokkoló perverzió éjszakai klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már régóta tudjuk, hogy minden országban van egy „föld alatti világ”. Egy hely, ahol bármi megtörténhet, és bárki korlátok nélkül kiélheti akár legperverzebb vágyait. Így van ez Tokióban is – a lengyel származású Pawel Jaszczuk megörökítette a japán város másik, a közismertnél sokkal sötétebb arcát.

Az éjszakai élet Japánban teljesen más, mint a nappali lét: a munkaidőben szorgosan dolgozó hivatalnokok, öltönyös üzletemberek végtelenül előzékeny és tisztelettudó énje az éj eljövetelével teljesen eltűnik, és egy másik, sokkal erőszakosabb, perverzebb arcuk mutatkozik meg, természetesen zárt ajtók mögött.

Ez a világ más, mint amit mi ismerünk:

az úgynevezett szexhotelekben, zárt klubokban minden lehetséges,

minden megtörténhet, és mindenki megkapja azt, amire vágyik. A fotós, Pawel Jaszczuk bebocsátást nyert Japánnak ezen bugyraiba, és megörökítette, hogyan lazítanak éjszaka a tokiói férfiak egy nagyon nehéz munkanap után.

/1508/A_tok201581210258

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.