Internetes randipartnere szurkálta halálra a népszerű egyetemi professzort

Forrás: thinkstock -
társkeresés tragédia professzor egyetem internetes társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Wilson csak egy normális kapcsolatra vágyott. A 36 éves professzornőt imádták a diákjai, neki pedig a sok munka mellett alig maradt ideje a magánéletére - ezért is regisztrált egy társkereső oldalon. Nem kellett volna...

Itt ismerte meg az elsőre tökéletes Hank Hawes-t, aki hamarosan a nő megszállottja lett. A Dél-Karolina Egyetem professzornője előtt nagy jövő állt: világszerte tartott órákat; oktatott Tanzániában, Kínában és Norvégiában is. 2011 januárjában ismerte meg Hanket, aki sikeres pénzügyesként mutatkozott be. Randizgatni kezdtek, azonban hamarosan nyomasztó lett köztük a helyzet: a férfi teljesen rátelepedett a nőre. Hank hamarosan a nő közelében bérelt lakást, Jennifer pedig terápiára kezdett járni, hogy túltegye magát a beteg kapcsolaton. Hiába próbált véget vetni a románcnak, a férfi nem hagyta annyiban a dolgot. SMS-ek, zaklatás - Jennifer láthatóan belefogyott a férfi mániájába. A barátai is aggódni kezdtek érte, hiszen nem ismerték a férfit, akit a nő nem mutatott be senkinek. Csak azt tudták, baj van.

Forrás: Thinkstock

6 hónappal később Jennifer tényleg úgy érezte, fellélegezhet, és randizni kezdett egy exbarátjával. Valószínűleg ez lett a veszte: nem sokkal később egy szomszédja hívta ki a rendőrséget, mert zajra lett figyelmes Jennifer házából. A rendőrök a nő meztelen holttestére találtak rá egy fehér paplan alatt, és a padló, sőt, a plafon is véres volt. A boncolás megállapította, hogy a nő testén 12 nagyon súlyos szúrásnyom okozta a halált, ebből 6 önmagában is halálos lett volna. Létfontosságú szervek sérültek meg, de az is biztos, hogy a támadó is megsérült, mert a nő próbált harcolni az életéért. A nyomok a zaklató Hankhez vezettek, akinél véres farmert találtak, és a férfi kezén is ott voltak a dulakodás nyomai, ráadásul épp öngyilkosságot próbált megkísérelni.

A férfi tavalyi tárgyalásán önvédelemre hivatkozott, szerinte a nő rátámadt, az ügyvédje pedig azzal érvelt, hogy a nő és a férfi között őrült, életveszélyes szenvedély volt. Persze a nő barátai mind megerősítették, hogy Jennifer szabadulni akart a férfitól. A férfit végül 30 perc alatt elítélte a bíróság, élete végéig börténben kell maradnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.