Kozso: "A műtét után nem tudtam beszélni, nem tudtam járni"

Forrás: Facebook/ Ámokfutók -
műtét agyműtét agyvérzés Kozso énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz időszakon van túl a népszerű énekes, aki egy agyvérzésen, két életmentő műtéten és egy autóbaleseten túl mesélt a Frizbiben arról, mit élt meg, mire a gyógyulás útjára léphetett. 

Még az alapszavakat is újra kellett tanulnia az Ámokfutók frontemberének, akit az utóbbi időben nagyon megtépázott a sors. Agyvérzésen, két életmentő műtéten is átesett, és ha ez még nem lenne elég, autóbalesetet is szenvedett.

Forrás: Facebook/ Ámokfutók

"A műtét után nem tudtam beszélni, nem tudtam járni. Hetek múlva egyszer csak felálltam, és el kellett volna dőlnöm, de mentem, léptem" – mondta a műsor felvételén Kozso, akinek a személyisége is teljesen megváltozott a műtétet követően, legalábbis ezt állítja szerelme, Keira.

"Teljesen megváltozott, más lett a személyisége. Nagyon ragaszkodik a kis dolgaihoz, olyasmik foglalkoztatják, amelyek korábban nem, és nagyon gyakran sír, még a fellépéseken is" – mondta a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.