Huncutkodásra fel! Minden eddiginél szexisebb az újabb A szürke ötven árnyalata fehérnemű

Forrás: NORTHFOTO -
fehérnemű E.L. James szexi bugyi Szürke 50 melltartó Christian Grey Anastacia Steele A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata ihlette azt az új fehérnemű kollekciót, amelyet nemrég dobtak piacra. Mondanunk sem kell, hogy csupa szexi és dögös darabok. Grrr...

A Life.hu Intim rovatának vezetője végigkóstolta A szürke ötven árnyalata menüt Budapesten. A nem mindennapi gasztrotúra részleteiről ITTolvashatsz bővebben!

Két héttel azelőtt, hogy a mozikban bemutatják A szürke ötven árnyalata című erotikus könyv filmes változatát, a Bluebella fehérneműcég elkészítette új kollekcióját, amelyet természetesen Christian Grey és Anastasia Steele forró szerelme ihletett.

Forrás: NORTHFOTO

A Black Label kollekcióban 6 új darab szerepel: bugyik, melltartók, bodyk és kendők a csuklóra, így a híres ágyhoz kötözős jelenetet már otthon is ki lehet próbálni...

A tervezésnél a könyv írója, EL James is segített. A szerző szerint a végeredmény: fényűző, provokatív és elegánsan erotikus.

Forrás: NORTHFOTO

Korábban egyébként az F&F is kijött egy hasonló kollekcióval.

A várva-várt filmet Valentin-napon vetítik a mozik. Addig is láthattunk már egy kis előzetestbelőle, sőt, arról is beszámoltunk, milyen lesz a film zenéje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.